Meer dan 20 jaar ervaring

Sinds 2003 is Jade van Brakel eigenaar van Huidtherapie van Brakel in Barneveld. Inmiddels zijn ze nu werkzaam met een leuk team van deskundige huidtherapeuten. Naast het behandelen is het coachen in leefstijl-en gedragsverandering en het geven van voorlichting en advies een belangrijk onderdeel van de totale behandeling. Zij geven persoonlijke en professionele zorg, waardoor je letterlijk beter in je vel komt te zitten.

Het behandelen van rosacea en de rode huid is één van de vele specialiteiten die door onze huidtherapeuten worden behandeld. Hiervoor zijn ze ook uitgebreid opgeleid door rosacea specialist Rositta Kayser, die al enige tijd en met succes rosacea behandeld volgens de “Rositta Methode”.

Wet BIG en Kwaliteitsregister Paramedici

Huidtherapeuten voldoen aan de beroeps- en opleidingseisen die de wet aan paramedici stelt. Bovendien is op hen de Wet Klachtrecht cliënten zorgsector van toepassing. Om hier invulling aan te geven is de NVH sinds 1 januari 2003 aangesloten bij de Klachtencommissie Paramedici Eerstelijn (KCP). Het secretariaat van de KCP is ondergebracht bij het Nederlands Paramedisch Instituut in Amersfoort.

Onze medewerkers

Jade van Brakel

Eigenaresse / huidtherapeut / schoonheidsspecialiste

Specialisaties:
- Dermatude Meta Therapy (winnaar beste Dermatude specialist van 2019);
- Rosacea behandelen volgens de werkwijze van de Rositta Kliniek in Assen;
- hannah huidcoach en hannah bindweefselmassage;
- Trainingen gevolgd bij hannah, Absolution, Juliette Armand, Luka, Dermatude en LavieSage.

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik later een beroep wilde waarin ik zelfstandig ondernemer kon zijn en waarmee ik mensen kon helpen.
Mijn interesse in de huid is ontstaan doordat ik als kind veel problemen had met mijn huid.

Eerst heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd maar het gaf mij meer voldoening om iets te kunnen betekenen voor mensen met huidproblemen.
Zodoende werd ik huidtherapeut en nam ik in 2003 een praktijk voor huid- en oedeemtherapie over in Barneveld. Deze praktijk was gevestigd in het spreekuurcentrum van de Gelderse Vallei.
Inmiddels zijn wij met een steengoed team van deskundige huidtherapeuten gevestigd aan de Churchillstraat 50 in Barneveld.

Naast het behandelen van huidproblemen vertellen wij u ook graag meer over hoe wij uw huid effectief en op een natuurlijke manier kunnen verbeteren en verjongen.

Ik kijk er naar uit om u van harte welkom te heten bij ons in de praktijk.

Amanda Zijl

Huidtherapeut

Ik ben Amanda en in augustus 2019 afgestuurd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Daarvoor heb ik eerst de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond. Ik merkte al snel dat ik mijn kennis verder wou uitbreiden zodat ik mensen met huidaandoeningen kan helpen. Dit komt ook vooral doordat ik zelf mijn hele leven al eczeem heb. Hierdoor weet ik heel goed hoe het is om te leven met een huidaandoening. Daarnaast ben ik al jaren bezig met het effect van voeding op de huid, door mijn eigen ervaringen. Dit heeft enorm mijn interesse gewekt en heb ik veel kennis er in opgedaan. Deze kennis wil ik graag met andere delen, zodat we samen je huidaandoening kunnen verbeter.
Na 2 jaar te hebben gewerkt als vooral oedeemtherapeut, kreeg ik steeds meer het verlangen om echt huidaandoeningen te gaan behandelen. In Barneveld heb ik deze mooie kans gekregen en kan ik verder groeien als huidtherapeut. Je zult mij gaan zien op maandag t/m donderdag voor de rosacea behandelingen.
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor huidtherapeuten (NVH) en bij het kwaliteitsregister. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.
Samen zorgen we voor het beste resultaat!

Ger-janne van Amersfoort

Telefoniste & Receptioniste

Ik ben Ger-janne van Amersfoort. Sinds september 2012 werk ik met heel veel plezier bij Huidtherapie van Brakel als telefoniste/receptioniste voor de huidtherapeuten. Mijn vaste dagen zijn de maandag, dinsdag en vrijdag.

Als telefoniste/receptioniste ben ik het eerste aanspreekpunt als mensen bellen of bij ons binnen komen. Ook al ben ik geen huidtherapeut, toch probeer ik mijn steentje bij te dragen bij het creëren van een prettige sfeer in de praktijk, zodat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt bij ons. De ene keer doe ik dat door een luisterend oor te bieden, de andere keer door iets voor hem/haar te regelen.

Ik heb het enorm naar mijn zin en hoop nog heel lang bij de praktijk te werken. Wie weet zien we elkaar snel!

Oscar van Gemen

Eigenaar

Toen Huidtherapie van Brakel in 2003 van start ging ben ik er achter de schermen altijd bij geweest en heb ik mijn partner Jade van Brakel geholpen met de bedrijfsvoering.
Inmiddels doe ik dit voltijd en zijn we samen verantwoordlijk voor het bedrijf.

Op jonge leeftijd werkte ik al in de horeca en heb ik gewerkt in verschillende bedrijfstakken. Hierdoor heb ik een brede ervaring opgedaan op het gebied van gastvrijheid maar ook met koken en serveren.
Gelukkig heb ik ook iets van de wereld kunnen zien toen ik werkzaam was bij Seaborn Cruise Line, een 6* cruiseschip maatschappij.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt in de detailhandel waar ik mede verantwoordelijk was voor de inkoop/verkoop maar ook in klantenservice en sales.

Mijn werkzaamheden zijn nu zeer verschillend en dit doe ik altijd met veel positieve inzet, een glimlach en probeer ik er elke dag weer wat van te maken.

Sinds kort is ook onze nieuwe kliniek geopend, Rosacea Kliniek Barneveld. Gevestigd in het zelfde pand als de Huidtherapie.

Komt u eens langs in onze praktijk en wie weet kunnen we wat voor u betekenen.
Hopelijk tot snel en nog een mooie dag!

Wij staan voor u klaar

Sinds 1 januari 2003 is het beroep huidtherapeut geregeld in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG artikel 34). Daarmee werd huidtherapeut een erkend paramedisch beroep en een beschermde beroepstitel. Alleen wie in het register is ingeschreven, mag de door de wet beschermde titel voeren. De deskundigheid van de geregistreerde beroepsbeoefenaren is hiermee voor iedereen herkenbaar. Al onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en voldoen daarmee aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep NVH.

Kunnen wij u helpen?

Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend!