Rosacea kan sterk van invloed zijn op de kwaliteit van uw leven.

De oorzaak van rosacea is tot op heden niet bekend, wel zijn er verergerende factoren zoals bepaalde voedingsmiddelen. Er is een reeks van reguliere behandelingen tegen rosacea. Deze kunnen goed aanslaan omdat het de symptomen van rosacea remt maar vaak keert de rosacea wel weer terug. Met de Rositta werkwijze behandeling kunnen wij iets aan uw rosacea en of de rode huid doen.

De eigenaresse Rositta Kayser van de Rositta kliniek in Assen (https://rosittakliniek.nl) heeft ruim 30 jaar ervaring met het behandelen van rosacea en een unieke en veilige methode ontwikkeld. De rosacea huid wordt als het ware ‘gereset’ met als resultaat een blijvend en klachtenvrij gezicht. De behandeling is gericht op het verwijderen van de ontstekingsreacties, het bestrijden van de demodexmijt en het opbouwen van de huidweerstand en het microbioom van de huid in balans brengen. Zodra de huid rustig is kunnen de eventuele achtergebleven chronisch verwijde bloedvaatjes ook worden behandeld. Naast het volgen van het behandelplan worden er voedings- en leefstijladviezen gegeven. Deze adviezen zijn gebaseerd op het vermijden van de zogeheten triggers die rosacea kunnen uitlokken en op huidverzorging.

Afspraak maken

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos intake gesprek leggen wij u graag uit wat wij voor u kunnen gaan betekenen. Het intensieve behandeltraject van 4 weken wordt dan doorgenomen met u (u komt in deze periode ongeveer 15 keer). Ook na deze periodes zijn er nog enkele controlebehandelingen nodig en dient u zich te houden aan de voorschriften. Ook de behandelduur, huidreacties, neveneffecten en kosten worden dan besproken. Er wordt tevens een huidscan gemaakt. Voorafgaande aan het intakegesprek dient u een vragenlijst in te vullen. Helaas komen de behandelingen niet voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking.

Blijf niet langer rondlopen met uw huidprobleem maar bel voor een afspraak naar 0342-221007

Kunnen wij u helpen?

Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend!